HTML

pá"LINK"a-"ÜGYEK"

Mottó: *Igyál hogy élj, de ne azért élj, hogy igyál.* ÜGYEK a pálinkáról, a szakmáról, hasznos dolgok a kulturált fogyasztásról, haszontalan az alkoholizmusról, mindez azoknak, akiket érdekel, akiket nem, akiket felháborít, akiket nem!

Friss topikok

Linkblog

... Art Collection? Árt!

sompalinka 2010.05.09. 17:10

Kezdem azzal, hogy szeretem a kreatív gondolkodást, -főként ha pálinkáról van szó- az ennek következményeként létrejövő kreatív dolgokat, mert ezek többletértéket hoznak, egyediek, alkalmasak a minőség megkülönböztetésére, a fogyasztói ízlés formálására, stb. Tehát ez rendjén van!

 

Hallottam, láttam néhány darabját annak az együttműködésnek, ahol a művészi érzékenység, kreativitás, az esztétikum, az egyediség valóban örömteli módon jelenik meg, többek között pálinkás-palackok formájában, amely ténylegesen az igényességet, a  minőséget jeleníti meg, azt gondolom ez is rendjén van! És hogy ne legyek igazságtalan, a Rézangyal több esetben remek markentinggel, sikeres innovációval lepte meg már a fogyasztót, de...

 

Nos, hogy lassan így majdnem minden egyben van, az az, létrejött a minőségi-művészi palack, azon elmélkedem, hogy lesz-e belevaló, minőségi, netán művészi színvonalú pálinka?

Talán, az egész ügyben ez az egyetlen „apró” bizonytalan pont, amit érzékelek, mert nincs tudomásom arról, hogy a szóban forgó társaság rendelkezne pálinkafőzdével, következésképpen minőségi pálinkával. Ha ez igaz, - tételezzük fel - akkor mi is fog az említett minőségi palackokba kerülni? Gyenge, jó esetben közepes minőségű pálinka, top kiszerelésben? Ez azért nem jól hangzik, főként abból az irányból nem, ahonnan a szakmaiságot fennen hírdetik, leginkább persze kommunikációs szinten! Ellenben marketingnek nem rossz!

Akkor most hogy is állunk? Hogy is áll a forma, és a tartalom egysége? Sehogy, és ez kár!

Kár a pálinkáért, kár a fáradozó művészekért, és kár a fogyasztóért, kár sokmindenért! Ebben a formájában ez a Kollekció, Árt!

 

Persze, azért nem bánnám ha most nem lenne igazam!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://somojopalinka.blog.hu/api/trackback/id/tr461986296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása