HTML

pá"LINK"a-"ÜGYEK"

Mottó: *Igyál hogy élj, de ne azért élj, hogy igyál.* ÜGYEK a pálinkáról, a szakmáról, hasznos dolgok a kulturált fogyasztásról, haszontalan az alkoholizmusról, mindez azoknak, akiket érdekel, akiket nem, akiket felháborít, akiket nem!

Friss topikok

Linkblog

Álomszerű világverseny, világi önbizalommal!

sompalinka 2010.04.01. 20:46

 

A hír...

"Idén tovább erősítette pozícióját a Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Verseny (Gyula, Budapest) a világ legnagyobb gyümölcspárlat versenyei között."

Jó hír, és azért bízom abban -biztos ugyan nem vagyok-, hogy az elmúlt évek "érdekes" eredményeket produkáló, huncutsággal átszőtt, sokszor szakmaiatlan tradíciója, nem nehezedik a mostani verseny "szakmai" munkájára, pártatlanságára! Csak nehogy igaza legyen Graciánnak, aki azt mondta:

                  "Használni kevesen tudnak, ártani úgyszólván mindenki."
Én a verseny szakmaiságára, tisztaságára gondolok! Gracián meg ki tudja! De igaz!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://somojopalinka.blog.hu/api/trackback/id/tr611887828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása